Zwemkamp zv de Plas

Beste Plassers en Plassertjes,

Natuurlijk wordt er ook in 2019 weer een Zwemkamp georganiseerd. Net als ieder jaar gaan we er ook dit jaar weer een super leuk kamp van maken, dat beloven we! We gaan dit jaar naar dezelfde camping als vorig jaar, namelijk camping ‘De Krakeling’, in Zeist. Het thema van dit jaar is: Vikingen

We vertrekken vrijdag 21 juni om +/- 18.30u en komen zondag 23 juni om +/- 16.30u weer terug. Als je zin hebt om mee te gaan op dit spetterende jeugdkamp van zwemvereniging De Plas kan je jezelf nu opgeven.
Je kan jezelf opgeven tot en met 12 mei!

Klik hier, en geef jezelf op voor het kamp! Als je aanmelding succesvol gedaan is ontvang je een bevestiging per email.

De kosten voor het kamp zijn € 40,00 p.p. gelieve over te maken naar rekening nummer: NL31 RABO 0346418410 ten name van Zwemvereniging De Plas, onder vermelding van zwemkamp 2019 en je naam. Gelieve te voldoen voor 19 mei! Als er niet voorafgaand aan het kamp betaald is kun je helaas niet mee. Verdere informatie over het kamp volgt ongeveer 3 weken van tevoren, per email.

N.B. Kosteloos afzeggen is mogelijk tot 19 mei, hierna betalen wij alleen bij afzeggen met een goede reden het kampgeld terug. Dit in verband met kosten die wij moeten maken. Zwemkamp is een activiteit van zwemvereniging “De Plas”, wat betekent dat het kamp onder dezelfde verzekering valt. Wilt u de polis van de verzekering inzien, neem dan contact op met één van de onderstaande personen.


Voor vragen of meer informatie, bel dan gerust met één van onderstaande personen:

Leroy Verdonk 06-29136471 Kevin Verdonk 06-43639642

Groetjes en hopelijk tot ziens op het kamp,

De zwemkamp-commissie!

(Kevin, Stefan, Sharonne, Jelger, Brenda, Remco, Jennifer, Julia, Rowin, Sjoerd

Volg ons op de socials!