Zwemkamp zv de Plas

Beste Plassers en Plassertjes,

Uiteraard wordt er dit jaar weer een super tof Zwemkamp georganiseerd! Na een succesvol 2022 zijn we van plan om dit jaar nóg leuker te maken, dus als je er vorig jaar bij was, mag je dit jaar zeker niet missen. Ten opzichte van vorig jaar gaan we dit jaar “gewoon” weer naar een camping toe.

De camping waar we in de wereld van Super Mario Bros duiken heet ‘Camping Ommerland’ en is gelegen te Ommen (Zwolle). Het thema van van dit jaar is Super Mario!

We vertrekken vrijdag 2 juni om +/- 18.30u en komen zondag 4 juni om +/- 17.00u weer terug. Als je zin hebt om mee te gaan op dit spetterende jeugdkamp van Zwemvereniging De Plas vergeet je dan niet aan te melden vóór 1 mei!

Klik hier, en geef jezelf op voor het kamp! Als je aanmelding succesvol gedaan is ontvang je een bevestiging per email.

Ben je nog niet bekend met het zwemkamp? Klik dan hier voor meer informatie.

De kosten voor het kamp zijn € 45,00 p.p. Gelieve over te maken naar rekeningnummer:  

NL31 RABO 0346 4184 10 ten name van Zwemvereniging De Plas, onder vermelding van Zwemkamp 2023 en je naam. Gelieve te voldoen vóór 22 mei! Als er niet voorafgaand aan het kamp betaald is kun je helaas niet mee. Verdere informatie over het kamp volgt ongeveer 3 weken van tevoren per e-mail.

N.B. Kosteloos afzeggen is mogelijk tot 22 mei, hierna betalen wij alleen bij afzeggen met een goede reden het kampgeld terug. Dit in verband met kosten die wij moeten maken.

Voor vragen of meer informatie, bel (of app) dan gerust een van de volgende personen:
Jelger Esser 06-15660238 of Stefan Kranenburg 06-57665704

(Ons aanschieten tijdens de training mag uiteraard ook!)

Hopelijk tot ziens op het kamp, 

De Zwemkamp-commissie! 

(Bram, Brenda, Brian, Jelger, Jennifer, Julia, Leroy, Remco, Rowin, Stefan en Tim) 

Volg ons op de socials!