Waterpolo is een teamsport dat gespeeld wordt in een zwembad. Het is warm en je hebt nooit last van het weer (regen, wind). Er worden nooit trainingen en wedstrijden afgelast!

 Nieuwe kinderen krijgen in het begin van ons persoonlijke aandacht om ze zich zo snel mogelijk bij ons thuis te laten voelen. Voordat we kinderen mee laten doen met wedstrijden laten we ze zeker een aantal weken trainen zodat ze een goed idee hebben van wat ze te wachten staat. De jongste kinderen laten we vaak een langere periode trainen voordat ze wedstrijden gaan spelen, ze hebben wel ongeveer 1 keer per maand een minipolo toernooi op zondagmiddag zodat ze kunnen oefenen tegen leeftijdsgenootjes.

Bij alles binnen de waterpolo jeugd afdeling draait het om plezier, we vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft bij ons!

Wedstrijden zijn in de regel op zaterdagmiddag/avond, de helft van de wedstrijden spelen we “thuis” in zwembad De Wel in Nieuwkoop, de andere wedstrijden spelen we “uit” bij andere verenigingen in de regio. Benieuwd naar de regels van de wedstrijden? Klik dan hier.

Geintresseerd? Je mag 2 keer gratis mee trainen voordat je besluit om lid te worden, kom gerust eens langs om te kijken of om direct mee te trainen! Klik hier voor de trainingstijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brian van Eijk.

Foto: Ruud van Eijk
Foto: Ruud van Eijk