Maatregelen vanaf 4 november

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 3 november zullen de zwembaden woensdag 4 november vanaf 22:00 uur voor twee weken hun deuren moeten sluiten. Alleen voor zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen de zwembaden open blijven.

Woensdag avond 4 november zullen de trainingen van zwemvereniging de Plas nog aangeboden worden. Net als de vorige keer moedigt het bestuur het niet aan om massaal naar de laatste training te komen. Uiteraard zal de laatste training volgens de protocollen van na de herfstvakantie verlopen.

We dienen met elkaar onze bijdrage te leveren aan het onderdrukken van het coronavirus en daarvoor zijn op dit moment extra maatregelen noodzakelijk. Dit betekent dat er ook geen trainingen in het zwembad meer mogelijk zijn. Dit is enorm vervelend voor de sporters en onze zwemsport. Wij gaan hard op zoek naar manieren om iedereen fit te houden de komende tijd.

Wij hopen dat deze extra maatregelen ervoor zorgen dat we snel weer het zwembad kunnen betreden en onze geliefde sport kunnen beoefenen.

Bron: https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000050742/zwembaden_dicht_voor_2_weken__behalve_voor_zwemlessen_kinderen/