Lid worden

  Wat leuk dat je lid wilt worden van zwemvereniging de Plas! Vul het formulier hieronder in, dan melden we je aan bij onze vereniging en bij de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB). We wensen je heel veel zwemplezier!
  ManVrouw


  Leden die deelnemen aan wedstrijden van de KNZB zijn verplicht om het verenigings t-shirt en broek te dragen. Het kledingpakket dat bestaat uit een T-shirt, een broek en een tas ko. Dit pakket kan worden aangeboden voor een zeer scherpe prijs door onze sponsor Verdonk bv
  Nieuwe leden kunnen dit pakket eenmalig voor een actieprijs bestellen via de volgende link: https://www.zvdeplas.nl/product/start-kledingpakket/

  Gegevens ouders alleen bij opgave onder de 18 jaar.

  Vrijwilligers

  De vereniging zijn we samen. Als iedereen een klein beetje kan helpen houden we onze vereniging draaiend. Zou jij en/of je ouder(s) een handje kunnen en willen helpen bij onze vereniging? Waar zou jij of je ouders een handje bij kunnen helpen?

  Akkoord verklaring

  Hierbij accepteer ik het privacy statement (klik hier) van zwemvereniging de Plas.

  Ik (of mijn ouder bij lid onder de 18) geef(t) ook toestemming om:

  Foto’s en videomateriaal te delen in digitale en gedrukte media janee

  Bij aanmelding voor de vereniging wordt het lid en ouders aangemeld voor de nieuwsbrief. Opzeggen van de nieuwsbrief kan door de afmeldknop onderaan elke nieuwsbrief.